Vi har eksisteret siden 1972

Vi løser opgaver for en bred vifte af industri- og landbrugskunder. Vi sørger for effektiv byggestyring til både privat og erhverv, og du vælger selv, hvor meget du vil involveres. Vi kan fungere som fagentreprenør på en enkelt opgave, eller vi kan styre hele byggeprojektet.

Hos TT gør vi meget ud af følgende:

  • ​At overholde aftalte tidsfrister
  • At have kompetente og velkvalificerede ansatte
  • At udføre rentable og effektive byggeprojekter

Tidsrammen fra et byggeri projekteres til de færdige lokaler skal stå klar til brug, er stram, og derfor er planlægningen vigtig. Vi sørger for, at alle detaljer er kortlagt, og at du løbende holdes ajour med alle projektets faser.

Faglighed i centrum

Vore snedker- og tømrersvende er kompetente og ansvarlige, og har den rette faglighed. Selvom firmaet har en del år på bagen, er vi et ungt og dynamisk team. Vi har en freelance arkitekt tilknyttet, som er god til at se nye muligheder.

Desuden har vi vores egen fastansatte bygningskonstruktør, som kan omdanne dine ideer til virkelighed.

Artikel fra Lions Avis | Læs den her

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på vores tømrer- og snedkerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tyge Tolstrup A/S

CVR: 10489970

​Kontakt

​​Tlf.: 98 63 34 00

E-mail: info@ttolstrup.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke