Sommerhus

Byg om i sommerhuset

Ombygning og almindelige vedligeholdelse vil ofte være praktisk at kombinere med renovering, ikke mindst af økonomiske årsager. Går du med et ønske om at ændre tagbelægning, facadebeklædning eller få nyt køkken eller badeværelse, er det en god idé at lave en liste over alle ideer til at forbedre sommerhuset både udvendigt og indvendigt.

Indvendig ombygning af sommerhuset

En indvendig ombygning vil normalt have til formål at ændre husets indretning for at udnytte pladsen bedre og give en bedre rumoplevelse. Ældre sommerhuse har ofte små og utidssvarende køkkener og badeværelser.

Udvendig ombygning af sommerhuset

En udvendig ombygning kan foretages for at ændre husets udseende og forbedre husets funktion. Er taget f.eks. udskiftningsmodent, kan du ikke alene skifte til en anden tagbelægning, men også vælge at få en helt ny tagkonstruktion. Har huset fladt tag, vil et nyt tag med hældning gøre det muligt at lave loft til kip og overveje at installere ovenlysvinduer i et nyt tag, så der kommer mere lys til rummene.

Ombygning af facaderne kan bestå af ny beklædning af træ eller fibercementplader og nye vindues- og dørpartier kan give bedre adgang til have og terrasser.

Byg nyt sommerhus

Sommerhuse er ærkedansk. Mange danskere har et forhold til sommerhuse – og har mange minder knyttet dertil. Derfor vil mange også gerne have et sommerhus – et fristed.

Er du i de overvejelser, så kan vi sammen tilpasse det præcist til jeres behov.