Renovering og tilbygning

​Renovering og tilbygning varetages med stor erfaring

Drømmer du om at få mere plads i din bolig, eller kunne du tænke dig at få sat din nuværende bolig i stand, så den bliver mere indbydende og moderne, og så den samtidig passer til dine og din families ønsker og behov? Så står vi hos Tyge Tolstrup A/S klar til at hjælpe dig med enten en renovering eller en tilbygning.

Vi tilbyder renovering og tilbygning for både private husejere og erhverv.

Få den renovering og tilbygning du drømmer om

Vi har mere end 50 års erfaring med blandt andet renovering og tilbygning, og vores medarbejdere er både velkvalificerede og kompetente. Vi står klar til at hjælpe dig lige fra ide og tegning, til dit byggeprojekt står færdigt, og vi hjælper også med at indhente byggetilladelse og lignende.

Når du vælger at lade os stå for din renovering eller tilbygning, eller måske begge dele, så kan du være helt sikker på, at du får et effektivt og rentabelt byggeprojekt, og du kan samtidig også være sikker på, at arbejdet bliver leveret til den aftalte tid.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder i forbindelse med en renovering eller tilbygning, eller har du nogle spørgsmål? Så står vi klar til at besvare din henvendelse. Vi hører selvfølgelig også gerne fra dig, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på.