Vi tilbyder

Vi udfører alle typer opgaver – for landbrug, håndværkere, private og industri. Indenfor moduler til landbrug og industri fokuserer vi meget på gennemført kvalitet i hele byggeprocessen. Vi bygger hurtigt og effektivt haller, som er stort set vedligeholdelsesfrie i 10-20 år.

Vi favner bredt

Vi favner bredt og klarer alle former for tømrer-/snedkeropgaver – fra nybyg og ombygninger til renovering, glas- og forsikringsskader, tagarbejde og udskiftning af vinduer. Vi kan desuden levere alle slags vinduer og døre. Vi er især stærke inden for byggeri til andre håndværkere og industrikunder. Du er garanteret løsninger, hvor dine individuelle behov er i centrum – lige meget om det drejer sig om en udstillingshal, produktionshal, lager eller noget helt fjerde.

Effektive moduler sparer kostbar tid

Gennem årene har vi opbygget et særlig koncept, som er baseret på modulopbygning. Modulopbygning har sin oprindelse fra flyhangarer – men vi begyndte tidligt at bruge modulerne til at opbygge ride haller, maskinhuse og forskellige landbrugsbyggerier.

I takt med at landbrugsproduktionen er steget og landmændene stiller større krav til plads og indretning, har vi udvidet vore løsninger, så de passer til det moderne danske landbrugs behov. 

Som totalentreprenør klarer vi alt for landmanden – fra ansøgninger til kommunale myndigheder, tegninger og

færdig opstilling – det er dog også muligt at købe byggesæt som selvbyggersæt. Kontakt os for yderligere oplysninger om, hvordan du kan få en skræddersyet byggeløsning baseret på modulopbygning – fra betonfundament til tagbeklædning.

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på vores tømrer- og snedkerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tyge Tolstrup A/S

CVR: 10489970

​Kontakt

​​Tlf.: 98 63 34 00

E-mail: info@ttolstrup.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke